FAQ

Veelgestelde vragen

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot onze taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage.

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet je zeker dat je voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden. De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afspraakkaartjes en op hun website, net zoals Pedicuresalon Alexandra.

Voor vergoeding van de diabetische voetbehandeling hebben we bij Pedicuresalon Alexandra diverse contracten met podotherapeuten in de regio.

Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Indien dit niet het geval is, wordt er €17,50 in rekening gebracht.

Bij Pedicuresalon Alexandra werken we met de voetverzorgingsproducten van Laufwunder.

Als medische pedicure staat de salon uiteraard geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor pedicures om kwaliteit te garanderen.